Action, Lidl & Aldi superaanbieding: Opblaasbare racer SUP

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week allerlei apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 28 week is dat een opblaasbare racer SUP.

Van rustig dobberen naar zweten op het water

Een paar jaar geleden gniffelde je misschien nog een beetje wanneer een SUPper over de grachten, over het meer of de plas peddelde. Anno 2021 is de SUP geen vreemde eend in de bijt en de vijver meer. Naast recreatief suppen is het ook een activiteit voor wie zijn techniek, uithoudingsvermogen en kracht op de proef wil stellen. Voor deze laatste bestaan verschillende SUP’s zoals langere en smallere modellen om mee te racen. Lidl’s opblaasbare SUP van het merk Mistral is daar een voorbeeld van.

Mistral opblaasbare SUP Lidl
Mistral opblaasbare race-SUP (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s deal: Mistral opblaasbaar SUP-board Race

Om op deze SUP van Mistral te staan hoef je geen geoefende SUPper te zijn. Het is een prima instapmodel, wat zich ook uit in de prijs van het gevaarte. Mistral is een betrouwbaar merk als het op watersportartikelen aankomt: met deze deal van Lidl mag je er dus vanuit gaan dat de SUP structureel goed in elkaar zit en niet naar de bodem van de zee zinkt.

Deze set is compleet met onder andere een universele peddel, een pomp, reparatieset, waterdichte tas, leash en een rugzak. Wie hem naar het uitvouwen en gebruik ook weer net zo keurig en compact terug in de rugzak krijgt verdient van ons een sticker. Een uitgevouwen landkaart weer perfect opvouwen is er niets bij.

Prijs: 349,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 28 voor je op een rij, waaronder een elektrische melkopschuimer, Bluetooth in-ear oordopjes, een solar powerbank en meer.

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi superaanbieding: Opblaasbare racer SUP
Sluiten