Action, Lidl & Aldi superaanbieding: Sony Bluetooth hoofdtelefoon

Uncategorized Lisanne Beijen 18 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week allerlei apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 28 week is dat Lidl’s Bluetooth hoofdtelefoon.

Simpele Bluetooth hoofdtelefoon van Sony

Voor goedkope Bluetooth oordopjes en hoofdtelefoons kun je in week 28 bij Lidl terecht. De Duitse supermarktketen verkoopt onder andere een Bluetooth on-ear koptelefoon van Sony. De WH-CH510 is een basic model wat betreft zijn frequentiebereik (8 Hz – 20.000 Hz) en ontwerp.

Is ‘basic’ slecht? Nee. Het is basic. Simpel. En met simpel is niets mis. Het ligt er maar net aan waar je naar zoekt en wat je budget is, natuurlijk.

Sony WH-CH510 Bluetooth Lidl
Sony WH-CH510 (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s deal: On-ear Bluetooth koptelefoon

Deze Bluetooth koptelefoon van Sony is een prima optie voor wie graag een hoofdtelefoon draagt tijdens het werken, voor het plegen van een belletje, tijdens het sporten en om het geluid van kinderen en huisdieren te blokkeren. Nee, de hoofdtelefoon heeft geen noise cancelling functie, maar wie de muziek hard genoeg zet heeft van lawaaierige buren, huisdieren en kinderen geen last. Dit alleen wel ten koste van je gehoor. Je kunt niet alles hebben, of zoiets.

Opvallend (en handig) aan deze hoofdtelefoon is zijn accuduur van 35 uur. Regelmatig opladen hoeft dus niet. Is de accu toch leeg? Dan heeft deze deal van Lidl na slechts 10 minuten opladen weer genoeg accu voor 90 minuten luisterplezier.

Sony WH-CH510 Bluetooth hoofdtelefoon Lidl
Sony WH-CH510 (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 34,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 28 voor je op een rij, waaronder een opblaasbare jacuzzi, elektrische mountainbike, Bluetooth in-ear oordopjes en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen