Action, Lidl en Aldi superaanbieding: elektrische mini Vespa scooter

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vaak ook multifunctionele, handige en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Lidl doet het deze week goed met deze elektrische Vespa scooter.. voor kinderen!

Groot speelgoed voor kleintjes

Elektrische fietsen en elektrische scooters zijn een soort speelgoed voor volwassenen. Lidl verkoopt deze week een mini elektrische Vespa-scooter die speciaal is bedoeld voor kinderen. Een volwassen speeltje in een klein jasje dus. Dit betekent natuurlijk niet dat het kind niet meer hoeft te leren fietsen. We zijn immers niet in Italië. Toch is het een toffe gadget voor de kleinsten onder ons.

elektrische Vespa Lidl kinderen
Elektrische Vespa voor kinderen (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s elektrische Vespa-scooter

Lidl’s elektrische Vespa-scooter lijkt veel op de echte bekende Vespa scooter. Al is hij een stuk kleiner. De elektrische scooter rijdt echt en maakt ook geluiden. Start de motor en er klinkt een motorgeluid uit de scooter. Dankzij de LED-schijnwerper en claxon is hij ‘net echt’. De scooter heeft overigens wel zijwieltjes zodat het rijden altijd veilig is.

De elektrische scooter is gemakkelijk op te laden via een USB-aansluiting. Daarnaast heeft hij ook een AUX-aansluiting en een Micro SD-kaartsleuf. Waar deze laatste twee goed voor zijn wordt niet duidelijk op Lidl’s website. Met een beetje geluk functioneert de kleine Vespa dus ook als Bluetooth speaker. Dat mag ook haast wel, want de prijs van dit speelgoed liegt er niet om.

Als je op zoek was naar een cadeau om je kleine blij mee te maken dan is dit misschien een goede optie. Al doe je jezelf nu en in de toekomst waarschijnlijk een groter plezier door gewoon een kleine fiets met zijwieltjes voor je kind te kopen. Zo verklein je in ieder geval de kans dat je kind op zijn 16e direct al zijn zakgeld uitgeeft aan een scooter die hij/zij niet nodig heeft.

elektrische vespa kids Lidl
Elektrische Vespa scooter voor kinderen (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 169,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 29 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: elektrische mini Vespa scooter
Sluiten