Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Deals 17 jul 2020

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Bluetooth party soundsystem

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vaak ook multifunctionele, handige en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Aldi verkoopt deze week een Bluetooth party speaker waarmee je het ultieme feestje bouwt.

Heb je wat te vieren?

Dacht je in 2019 dat je in de meest feestelijke fase van je leven was aangekomen? Dan heeft 2020 flink roet in het eten gegooid. Dit jaar zit vol uitdagingen. Een daarvan is om ondanks alle onrust toch een goed feestje te geven. Een feestje waarbij je met gelijkgestemden bij elkaar komt terwijl je ook op gepaste afstand blijft. Een uitdaging dus. Dit lijkt onmogelijk, maar Aldi helpt je een handje met dit grote party sound systeem.

party luidspreker Aldi
Party soundsysteem (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s krachtige party speaker is compleet feestcafé

Deze grote speaker heeft twee krachtige bassen en een luidsprekervermogen van 2 keer 220 Watt. Koppel je smartphone of tablet via Bluetooth aan deze speaker om draadloos muziek af te spelen.

Het Party-soundsystem van Aldi heeft nog een aantal opvallende functies die hem een lekkere party speaker maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de roterende leds en stroboscoopeffect? En de bijgeleverde microfoon (met echofunctie) waarin je naar hartelust al je favoriete karaoke-hits kunt zingen? De party speaker is dus niet alleen een speaker, maar eigenlijk een compleet fout feestcafé.

Een nadeel van deze speaker is dat hij niet echt subtiel is. Het is nogal een groot en zwaar onding. Als je geen plek hebt om hem op te bergen dan is een compacte Bluetooth speaker misschien een betere keuze. Die scoor je deze week alleen niet bij Aldi.

party soundspeaker Aldi
Party luidspreker met Bluetooth (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 89,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de beste gadgets die je er in week 29 kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Bluetooth party soundsystem
Sluiten