Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 20 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: goedkope TomTom helpt je op vakantie

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks verschillende apparaten en gadgets. Soms zijn die een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn bijna altijd goedkoop. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 29 week is dat Aldi’s TomTom.

Navigeren kun je leren (lees: of kopen)

Navigeren in de auto kan op vier manieren: de borden volgen, de bijrijder laten kaartlezen, een routeplanner op je smartphone gebruiken, of een navigatiesysteem gebruiken.

De eerste drie functies hebben zo hun nadelen. Zo is de kans bijvoorbeeld groot dat er niet genoeg borden zijn om te volgen, dat je bijrijder nog eerder een Russisch boek begrijpt dan een kaart, en er continue berichten op je smartphone binnenkomen (populair hoor) die afleiden tijdens het rijden. De meest veilige optie die overblijft is dus het navigatiesysteem, zoals deze TomTom die in week 29 bij Aldi in de (online) schappen ligt.

TomTom Go Basic Aldi
TomTom Go Basic (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s deal: TomTom Go Basic

De TomTom die Aldi deze week verkoopt is een simpel model. Tenminste, als we de naam van het gadget mogen geloven.

Na een korte blik te hebben geworpen op de productomschrijving lijkt dit inderdaad een simpel apparaat. Dat is zeker geen nadeel; eerder een voordeel. Zo raak je niet verdwaald in ingewikkelde en geavanceerde functies waardoor je kostbare reistijd verliest, maar rij je simpelweg van A naar B.

De TomTom Go Basic heeft een 6” touchscreen, heeft een geïntegreerde houder, krijgt updates via wifi en leest ook tekstberichten van je smartphone op. Hee, wacht eens even, dat is toch juist afleidend? Kun je dan niet net zo goed je smartphone als navigatiesysteem gebruiken? Dat laten we aan jou over.

Prijs: 129,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 29 voor je op een rij, waaronder een goedkope elektrische fiets, een koffiemachine van Philips en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi superaanbieding: goedkope TomTom helpt je op vakantie
Sluiten