Action, Lidl en Aldi superaanbieding: je beste vriend bij een lege smartphone accu

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets voor je smartphone, voor tijdens het sporten en meer. Soms zijn ze vreemd en soms zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Lidl verkoopt deze week een sterke powerbank tegen een scherpe prijs.

Hét gadget voor smartphoneverslaafden

De accu van onze smartphones haalt soms rare trucjes uit. Het ene moment is hij nog voor 50 procent opgeladen en het volgende moment springt hij van 20 procent direct naar 10 procent en laat hij een zwart scherm zien. Dit laatste is de nachtmerrie van menig smartphoneverslaafde. Wie niet wil hyperventileren om een bijna lege smartphone batterij kan het beste in therapie gaan of een powerbank aanschaffen. Voor een powerbank kun je deze week bij Lidl terecht.

powerbank Lidl
20.000 mAh powerbank (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s deal: powerbank met 20.000 mAh

De powerbank die er deze week in de schappen ligt heeft een capaciteit van 20.000 mAh. Dat is genoeg om tablets en laptops (al weten we niet zeker of deze powerbank ook geschikt is voor laptops) 1,5 keer op te laden en high-end smartphones ongeveer 4 keer op te laden. Als we Lidl mogen geloven gaat dit opladen aardig snel dankzij de zogenaamde ‘Smart Fast Charge’-functie en de Qualcomm Quick Cargo 3.0 Port. Deze laatste helpt alleen wanneer je een apparaat wilt opladen dat Qualcomm Quick Charge-compatibiliteit heeft.

Deze 20.000 mAh powerbank is verkrijgbaar in twee varianten; zilver en koper. Zoals je op de bovenstaande foto’s kunt zien is het verschil te verwaarlozen. Beide uitvoeringen worden geleverd inclusief een USB-kabel (Micro/type C).

Lidl powerbank
20.000 mAh powerbank (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 27,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor een kleine prijs. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de gadgets die er in week 3 in de schappen liggen.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: je beste vriend bij een lege smartphone accu
Sluiten