Action, Lidl en Aldi superaanbieding: blinkend gebit dankzij futuristische tandenborstel

De Action, Lidl en Aldi hebben wekelijks de meest vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en goedkope gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht geven. De Lidl doet het deze week goed met deze elektrische tandenborstel uit de toekomst.

Lidl’s super deal voor super schoon gebit

Als kind had je melktanden om mee te oefenen. Als het goed is heb je die nu allemaal gewisseld en heb je nu een compleet gebit. Een gebit waar je je hele leven nog mee moet doen. Goede mondzorg is dan ook cruciaal en niet te verwaarlozen.

Wie nu nog tandenpoetst met een uit elkaar vallende licht blauwe tandenborstel kan die per direct in de prullenbak gooien en naar de Lidl rijden. Die verkoopt namelijk een elektrische tandenborstel met zo veel functies dat je er een complete dag mee kunt poetsen.

elektrische tandenborstel Lidl
Elektrische tandenborstel (Bron: Lidl)

Tandenborstel met meer functies dan je gemiddelde gadget

De Nevadent elektrische tandenborstel is een apparaat voor wie zijn mondzorg serieus neemt. Hij heeft een sonische technologie met een hoogfrequentie vibraties. Dat zorgt er voor dat er voor tandplak geen ruimte is in jouw gebit.

De tandenborstel heeft een geïntegreerde 2-minutentimer met 30 seconden-interval. Zo poets je de 4 kaakwanden precies even lang. Daarnaast heeft het display een tandenpoetsassistentfunctie die overziet dat je alles echt goed poetst. Dankzij de Li-Ion 600 mAh accu kun je de elektrische tandenborstel van de Lidl 90 minuten gebruiken op een volle accu.

Elektrische tandenborstel Lidl
Elektrische tandenborstel (Bron: Lidl)

De uitgebreide elektrische tandenborstel heeft zes verschillende standen. Die variëren van een massagestand tot een dieptereiniging. Probeer dat maar eens na te doen met die stoffige oude tandenborstel van je. Net als de tangreiniging en de functie voor het oplichten van je lach.

29,99 Euro

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Check hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 3 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: blinkend gebit dankzij futuristische tandenborstel
Sluiten