Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Deals 26 jul 2020

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Garmin navigatiesysteem

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. De gadgets zijn echter vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Lidl doet het deze week goed met dit navigatiesysteem van het bekende merk ‘Garmin’.

Lidl houdt je op het goede pad

Eerder dit jaar leek het onwaarschijnlijk dat we op vakantie zouden gaan. Dat is nu veranderd. Sommigen genieten van een vakantie of weekendje weg in eigen land, en anderen gaan zelfs de grens over. Wie een voorzichtige (of minder voorzichtige) vakantie heeft gepland doet er goed aan deze Lidl deal te checken. Lidl verkoopt namelijk een gebruiksvriendelijk GPS-navigatiesysteem voor in de auto.

Een navigatiesysteem als deze heeft een aantal voordelen ten opzichte van het gebruiken van de navigatie op je smartphone. Zo is het enige doel van dit apparaatje om te navigeren. Daardoor zie je tijdens het rijden geen inkomende berichten of oproepen. Zo hou jij de focus op de weg, wat veiliger is voor jou en de rest van het verkeer. Daarnaast trekt navigeren met je smartphone zijn batterij sneller leeg dan je lief is. Als je een navigatiesysteem gebruikt kom je in ieder geval op je bestemming aan met een volle batterij. Zo kun je direct jaloersmakende foto’s naar de thuisblijvers sturen.

Garmin navigatiesysteem Lidl
Garmin navigatiesysteem 5” Drive 5 Pro (Afbeelding: Lidl)

Garmin Drive 5 Pro met real time verkeersinformatie

Het navigatiesysteem van Garmin heeft vooraf geïnstalleerde kaarten van 46 landen in Midden-Europa. Een fijne extra is dat de kaarten ‘levenslang’ gratis worden geüpdatet. Garmin’s navigatiesysteem heeft real time services zodat je tijdens je reis handige informatie ontvangt over het verkeer. Staat er ergens een grote file? Dan kan dit GPS-apparaat je er omheen leiden. Daarnaast waarschuwt de Garmin Drive 5 Pro je voor gevaarlijke bochten, de maximumsnelheid, vermoeidheid, flitspalen en meer.

Garmin navigatiesysteem Lidl
Garmin navigatiesysteem 5” (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 119,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de beste gadgets die je er in week 30 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Garmin navigatiesysteem
Sluiten