Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 6 aug 2021

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: AirPods, maar dan anders

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week allerlei apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 31 week zijn dat onder andere Lidl’s True Wireless Bluetooth in-ear oordopjes.

Lidl’s Bluetooth in-ear oordopjes

Precies zoals we zeiden: zie hier een set AirPods, maar dan anders. Dit is Lidl’s variant op Apple’s Bluetooth oordopjes. Tenminste, een van de varianten. Er ligt zo nu en dan namelijk ook een set witte Bluetooth oordopjes bij Lidl in de schappen. Die lijken, qua looks, natuurlijk meer op AirPods. Deze ‘super hippe’ (niet onze woorden, maar Lidl’s) Bluetooth oordopjes zijn in ieder geval net zo handig en compact als Apple’s exemplaar. Al betekent dat natuurlijk niet dat ze verder veel overeenkomsten hebben.

Lidl true wireless Bluetooth in-ear oordopjes
Bluetooth in-ear oordopjes in de case (Afbeelding: Lidl)

True Wireless oordopjes voor nop

De True Wireless Bluetooth in-ear oordopjes van Lidl worden geleverd in een kleine oplaad case. Deze case laadt de oordopjes tot 5 keer op. De accuduur van de oordopjes zelf is zo’n drie uur bij 50 procent volume. Dat is vrij weinig. Of heel weinig. Maar misschien is het na drie uur met oordopjes in je oren rondlopen tijd om weer even sociaal te doen en die doppen uit je oren te halen. Nee? Dan zijn de oordopjes in 1,5 uur weer opgeladen. Dat is wel lekker snel.

Een toffe extra van deze Bluetooth oordopjes zit hem niet in de oordopjes maar in de oplaad case. Die kan namelijk draadloos worden opgeladen met een QI-oplader. Die oplader is niet inbegrepen, maar mocht je ergens een QI-compatibele oplaadmat hebben liggen dan kun je die dus ook voor het opladen van deze case gebruiken.

True wireless in-ear oordopjes Lidl
Bluetooth in-ear oordopjes (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 21,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 31 voor je op een rij, waaronder een iPhone X, opblaasbare whirlpool en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi superaanbieding: AirPods, maar dan anders
Sluiten