Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 8 aug 2021

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: gadget voor de koffiedrinker

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei apparaten en gadgets. Soms zijn ze een beetje vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 31 week is dat Aldi’s melkopschuimer.

Melkschuim in koffie voor (minder?) smaak en looks

We zeiden dat dit een gadget, of apparaat, is voor de koffiedrinker, maar eigenlijk is het alleen een gadget voor de koffiedrinker die eigenlijk niet zo van koffie houdt. Of laten we het zo zeggen: voor de koffiedrinker die zijn koffie graag verwatert met warme melk en verstopt onder een flinke laag melkschuim. Deze wordt vast blij van Aldi’s melkopschuimer. Met een apparaat als deze tover je een simpele espresso namelijk met een druk op de knop (en een beetje talent voor latte art) om in een prachtige flat white, cappuccino, piccolo of ander milky koffie drankje.

Over latte art gesproken: hier wat pro tips van een bekende fabrikant van espressomachines om indruk te maken op je partner, collega’s, vrienden en familie. Of om jezelf simpelweg af te leiden van je lange to-do lijst.

latte art koffie
Latte art (Afbeelding: Chevanon Photography / Pexels)

Aldi’s deal: simpele melkopschuimer

Aldi’s apparaat is een simpel ding. Zoals op de foto te zien is heeft hij een knop. Of zijn het er drie? Een of drie, het zou ons verbazen als je de gebruiksaanwijzing nodig hebt om uit te vogelen hoe deze melkopschuimer werkt.

Het apparaat schuimt melk (en nee, dat hoeft gelukkig geen koemelk te zijn) zowel koud op als warm, en kan de melk ook simpelweg verwarmen. Dit kost slechts 60 of 90 seconden. Veel simpeler dan dit wordt het niet.

melkopschuimer Aldi
Melkopschuimer (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 24,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 31 voor je op een rij, waaronder een aantal budget Apple apparaten, een opblaasbare whirlpool en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi superaanbieding: gadget voor de koffiedrinker
Sluiten