Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 13 aug 2021

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: budget gadget voor autorijders

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week allerlei apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 32 week is dat Aldi’s dashcam.

Dashcam ter bescherming van jezelf, en anderen

Een camera voor op het dashboard van de auto (of op het raam) wordt ook wel een dashcam genoemd. Deze kleine camera is een paar extra ogen op de weg. Het legt ieder detail van de reis die je auto aflegt vast. Ook wanneer hij geparkeerd staat. Deze beelden vormen geen spannende film om terug te bekijken, maar kunnen wel functioneren als bewijs in het geval er een ongeluk plaatsvindt. Al is het natuurlijk niet te hopen dat je in een dergelijke situatie terecht komt.

Heb je wel pech, dan helpen beelden van de dashcam wellicht om jezelf te verdedigen tegenover je verzekeringsmaatschappij of een rechter.

Verder kan een dashcam voorkomen dat je slachtoffer wordt van verzekeringsfraude. Er zijn helaas mensen die opzettelijk schade aan iemand anders auto veroorzaken om vervolgens schade te kunnen claimen. De beelden gemaakt door een dashboard camera als deze van Aldi halen een frauduleuze verzekeringsclaim zo onderuit.

Aldi dashcam
Dashcam (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s deal: budget camera

De camera die in week 32 bij Aldi in de schappen ligt is een simpel exemplaar. De hoge resolutie camera is voorzien van GPS, heeft een vaste focus (bereik van 0.2 meter – oneindig), een brede hoeklens en een geïntegreerde microfoon en speaker. Verder wordt Aldi’s dashcam geleverd met een 8GB microSDHC-kaart, een SD-kaartadapter en een zuignaphouder zodat je hem direct kunt gebruiken.

Prijs: 69,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 32 voor je op een rij, waaronder een Bluetooth hoofdtelefoon voor nop, een terrasheater met ingebouwde Bluetooth speaker, en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi superaanbieding: budget gadget voor autorijders
Sluiten