Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 15 aug 2021

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: ultiem keukenapparaat voor luie zondag

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week allerlei apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 32 week is dat Aldi’s heteluchtfriteuse.

Hét apparaat voor de snack-gek

Het is zondag, je hebt geen zin om te koken, maar je hebt wel zin in snacks. De oplossing: naar de snackbar lopen om wat vette snacks te scoren. Of op je hurken naast de frituur in de schuur of tuin te zitten en zelf wat patatten bakken.

Er is een derde optie. Eentje waarvoor je de deur niet uit hoeft en ook niet de tuin of schuur in hoeft te duiken. Die optie heet een ‘heteluchtfriteuse’. Wat een uitvinding hè: een frituur zonder vet die niet stinkt. Werelds. Je moet alleen even de deur uit om hem deze week bij Aldi te scoren.

Aldi’s deal: Inventum heteluchtfriteuse

De heteluchtfriteuse die je deze week bij Aldi scoort is er een van het merk Inventum met 8 automatische programma’s. De air fryer heeft een grote frituurmand van 3,5 liter. Dat is groot genoeg voor zo’n 1,5 kilo patat. Dat moet genoeg zijn, toch?

Naast het bakken van patat en snacks kan ook groente in het apparaat worden bereid. Je vogelt vast wel uit welke functie je daarvoor moet gebruiken.

Air fryers worden vaak bestempeld als het ‘gezonde’ frituren. Doordat dit apparaat eten bereidt zonder olie biedt het een alternatief op een vette hap. Dat maakt eten dat je met een air fryer maakt niet direct gezond. Wat hij het eten wel maakt? Lekker.

Aldi heteluchtfriteuse Inventur
Inventum heteluchtfriteuse (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 59,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 32 voor je op een rij, waaronder een Bluetooth hoofdtelefoon, terrasheater met ingebouwde Bluetooth speaker, en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi superaanbieding: ultiem keukenapparaat voor luie zondag
Sluiten