Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Bluetooth hoofdtelefoon met noise cancelling

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. De gadgets zijn echter vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Lidl doet het deze week goed met deze Bluetooth hoofdtelefoon met noise cancelling.

Hoofdtelefoon met noise cancelling voor ultieme focus

Er zijn verschillende situaties waarin een hoofdtelefoon met noise cancelling meer dan welkom is. Denk bijvoorbeeld aan die keren in de trein toen je je muziek niet kon horen door de luidruchtige medereizigers. Of die andere keren dat je thuis aan het werk was maar je concentratie ver te zoeken was doordat je partner aan het telefoneren was of opruimen. In deze gevallen is het fijn om jezelf even te kunnen afsluiten van wat er om je heen gebeurt. Ben je geen super yogi en kun je wel wat externe hulp gebruiken om je te focussen? Zet dan een koptelefoon met noise cancelling op je hoofd. Deze week scoor je er een bij Lidl voor een scherpe prijs.

Bluetooth hoofdtelefoon Lidl
Silvercrest Bluetooth hoofdtelefoon (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s betaalbare Bluetooth hoofdtelefoon

De hoofdtelefoon van Lidl heeft actieve ruisonderdrukking door de ANC-functie. Naast deze feature heeft de Bluetooth hoofdtelefoon nog een aantal handige features. Zo laat hij zich compact opvouwen, heeft hij een ingebouwde microfoon zodat je er handsfree mee kunt bellen, en heeft hij ook een snelle laadfunctie. Deze laatste zorgt er voor dat de Bluetooth koptelefoon na 15 minuten opladen alweer genoeg power heeft voor 3,5 uur luisterplezier. Wanneer de hoofdtelefoon volledig is opgeladen (dit duurt twee uur) gaat de batterij tot 16 uur mee.

Bluetooth hoofdtelefoon Lidl noise cancelling
Bluetooth hoofdtelefoon en accessoires (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 59,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 32 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Bluetooth hoofdtelefoon met noise cancelling
Sluiten