Action, Lidl en Aldi superaanbieding: flitsende digitale camera

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. De gadgets zijn echter vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Zo verkoopt Lidl deze week een digitale camera voor een scherpe prijs.

Laat je smartphone thuis en ga met een digitale camera op pad

2020 is op veel manieren nu al een jaar om nooit te vergeten. Waar sommigen van ons nog zo veel mogelijk binnen blijven, hebben anderen al weer een vakantie op de planning staan. Of zijn ze zelfs al weer de grens over gegaan voor wat avontuur. De nieuwste smartphones hebben vaak goede camera’s die al je avonturen haarscherp vastleggen. Een nadeel hiervan is dat je continue je smartphone bij de hand moet hebben. En laat dat op vakantie nou misschien juist niet zijn wat je wilt. Neem daarom ‘ouderwets’ een camera mee. Lidl verkoopt er deze week een voor een kleine prijs.

silvercrest digitale camera Lidl
Silvercrest digitale camera (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s digitale camera

Lidl’s digitale camera ziet er iets indrukwekkender uit dan zijn specificaties zijn. Toch is het een oké digitale camera voor een hele lage prijs. Hoe ‘oké’ de camera is hangt natuurlijk af van waarvoor je hem wilt gebruiken.

Deze 16 megapixel-camera heeft een 35-voudige optische zoom en 2-voudige digitale zoom. Daarnaast maakt de camera full-HD video-opnamen in een resolutie van 1080p en maximaal 60 fps. Dankzij de autofocus hoef je niet bang te zijn voor onscherpe foto’s. Mits je niet te veel inzoomt en trillende handjes hebt natuurlijk.

De digitale camera wordt geleverd inclusief een Li-Ion accu die je kunt opladen via een bijbehorende USB-kabel. Daarnaast heeft de camera ook een cameratas en camera-riem die bij de set horen.

Silvercrest digitale camera Lidl
De complete set (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 149,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 32 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: flitsende digitale camera
Sluiten