Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 17 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: toverstaf voor reuk- en kreukvrije kleding

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week nieuwe apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn deze gadgets en apparaten ietwat opmerkelijk, en soms en zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 33 week is dat Aldi’s magische toverstaf voor kreukvrije kleding.

Dit is er een voor wie weer netjes op kantoor moet verschijnen

Is het een microfoon voor een vreselijk fout avondje karaoke? Nee. Is het een föhn voor een vreselijk goed kapsel? Nee. Het is een kledingstomer voor kreukloze kleding. Niet enorm spannend, maar wel handig. Zeker wanneer je nog steeds in je thuiswerkkloffie rondloopt en je collega’s dit niet echt kunnen waarderen. In dat geval kun je bij Aldi terecht voor dit apparaat van Philips. Al kun je je stijve collega’s met gladgestreken kleding ook zeggen dat ze zich niet zo moeten aanstellen. Aan jou de keus.

Aldi kledingstomer Philips
Philips kledingstomer 3000 series (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s deal: Philips handheld kledingstomer 3000 series

Dit apparaat van Philips is een simpel ding. Hij is opvouwbaar en daardoor makkelijk mee te nemen of op te bergen. De handheld kledingstomer maakt kleding die al een tijdje weer verfrommeld op de stoel in de slaapkamer ligt weer fris en toonbaar. De hete stoom doodt, als we Philips mogen geloven, 99,9 procent van de bacteriën op kleding, maar bijvoorbeeld ook op beddengoed en gordijnen. Hierdoor hoef je, aldus Philips, kleding minder vaak te wassen. Een fijne extra, al is het echt geen schande om eens een wasje te draaien met alle kleding die al een maand in een hoekje van de kamer ligt te stinken.

Prijs: 29,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 33 voor je op een rij, waaronder een vouwfiets, Bluetooth noise cancelling oordopjes en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!