Action, Lidl & Aldi superaanbieding: bubbelbad voor 4, en met een beetje proppen 6

Uncategorized Lisanne Beijen 20 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi verkopen iedere week nieuwe apparaten en gadgets in hun (online) winkels. Soms zijn de gadgets en apparaten een beetje vreemd en in andere gevallen zijn ze juist multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden.

In week 33 week is dat er een die we al eerder bij Lidl in de schappen spotten. Blijkbaar heeft de Duitse supermarktketen deze opblaasbare whirlpool groots ingekocht.

Lidl’s bubbelbad madness

Op dit moment verkoopt Lidl niet één, maar maar liefst drie verschillende opblaasbare whirlpools. Nu horen we je denken: ”Is dat niet een beetje veel van het goede?”. Ja. Dat is het. Blijkbaar is de consument nogal kritisch als het op opblaasbare bubbelbaden aankomt. Wij zijn zelf iets minder kieskeurig en gaan graag een paar (na)zomeravonden in een van deze baden te zitten weken.

Het opblaasbare bubbelbad dat we deze week uitlichten is vierkant. We weten het: baanbrekend. Minder baanbrekend is de kleur van het bad. Die is namelijk blauw. En wel baanbrekend, of beter gezegd opmerkelijk, is de volgens Lidl ‘lederen look’ van het bad. Waarom zou je een bubbelbad willen maken die lijkt alsof hij is gemaakt van leer? Sinds wanneer is dat een ding, Lidl? Geen idee. Een voordeel: zo kunnen je veganistische vrienden ook zonder problemen komen dobberen.

opblaasbaar bubbelbad whirlpool Lidl
Opblaasbare whirlpool met afdekzeil (Afbeelding: Lidl)

Opblaasbare whirlpool voor zes

Lidl’s opblaasbare whirlpool heeft ruimte voor zes personen. Tenminste, dat staat vermeld op de website. Aan deze foto te zien wordt het een knusse bijeenkomst met zes mensen in de whirlpool, maar je mag het wat ons betreft best proberen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Toch?

opblaasbare whirlpool Lidl
Opblaasbare whirlpool voor 6, ehm, 4 (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 499,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 32 voor je op een rij, waaronder Bluetooth oordopjes met noise cancelling, een churro maker en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen