Action, Lidl en Aldi superaanbieding: sportschool in eigen huis

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. De gadgets zijn echter vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Lidl doet het deze week goed met deze loopband voor in huis.

Lidl verkoopt betaalbare fitnessapparatuur

De afgelopen maanden kwam menigeen er achter niet in de sportschool te hoeven zijn om gemotiveerd te voelen. Thuis sporten werkt ook prima. En het scheelt je wat maandelijkse abonnementskosten van de sportschool. Al zit je waarschijnlijk nog wel eerst tot het einde van 2021 vast aan je oude sportschoolabonnement.

Wil je in de tussentijd op eigen houtje gaan sporten? Loop dan even bij Lidl naar binnen. Daar vind je deze week namelijk een roeimachine, een trilplaat en deze loopband. Deze laatste is ideaal voor wie er niet van houdt om buiten een rondje hard te lopen maar zichzelf liever afpeigert op een elektrische apparaat. Ja, die mensen bestaan echt.

Loopband Lidl Christopeit Sport TM-550S
Christopeit Sport loopband TM-550S (Afbeelding: Lidl)

Loopband met ingestelde trainingsprogramma’s

Een loopband is niet het meest handige apparaat om in huis te hebben. Het is een zwaar apparaat (deze weegt 60 kilo) en is vrij groot. Lidl’s loopband kun je echter opklappen zodat je hem makkelijker aan de kant schuift. Opgeruimd staat in dit geval nog niet helemaal netjes, maar het staat wel beter dan 24/7 een loopband in de woonkamer.

De loopband heeft verschillende handige functies. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om je luidsprekers via een AUX-ingang op het apparaat aan te sluiten. Daarnaast heeft hij 9 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s en nog een aantal manuele trainingsprogramma’s. Benieuwd naar de verdere specificaties? Check dan Lidl’s website.

Christopeit loopband Lidl
De loopband in opgeklapte staat (Afbeelding: Lidl)

499,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 33 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: sportschool in eigen huis
Sluiten