Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Stand Up Paddle Board (SUP)-set

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. De gadgets zijn echter vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Lidl doet het deze week goed met deze complete SUP-set.

Veelzijdige watersport: SUPpen

Met een SUP (stand up paddle board) het water op is een top activiteit tijdens de warmere dagen. Deze veelzijdige watersport wordt steeds populairder omdat het zo laagdrempelig is. Dit grote opblaasbare board ziet er misschien wat instabiel uit, maar niks is minder waar. Op vlak water, zoals op een plas, meer of op de gracht, is het grote board stabiel en zul je er niet snel af vallen. Al is dat misschien helemaal geen straf als het 30+ graden Celsius is.

Lidl SUP
Crivit SUP (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s Stand Up Paddle Board

Bij Lidl koop je deze week een complete SUP-set. Het enorme board is opblaasbaar waardoor hij zich makkelijk op laat bergen in de bijgeleverde rugtas. Zo neemt hij thuis niet al te veel ruimte in beslag en neem je hem ook makkelijk mee naar je stranddag. Lidl’s SUP board heeft twee kleine PVC zijvinnen voor een zo goed mogelijke stabiliteit in het water. Dankzij de verstelbare peddel is dit board geschikt voor klein en groot en jong en oud.

Deze SUP is niet bedoeld voor wie van SUPpen zijn sport wil maken. Al is het natuurlijk altijd prima om op een simpeler en goedkoper board als deze te beginnen. Lidl’s SUP is een leuk en betaalbare optie voor recreatief gebruik. De complete set bestaat uit verschillende onderdelen waaronder een pomp, een reparatieset en een peddel.

Crivit SUP Lidl
De hele SUP-set (Afbeelding: Lidl)

249,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 17 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Stand Up Paddle Board (SUP)-set
Sluiten