Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 24 aug 2021

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: cool apparaat voor in de keuken

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week allerlei apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 34 week is dat Lidl’s ijsmaker.

Zo wordt ijs maken een koud kunstje

Maak kennis met een keukenapparaat dat je echt niet nodig hebt, maar dat wel heel handig is. Zeker wanneer je het liefst ijs eet als ontbijt, lunch, diner en toetje. Lidl’s ijsmachine maakt deze droom waar. Tenminste, gedeeltelijk. De machine doet het zware werk voor je maar je moet er natuurlijk wel zelf de juiste ingrediënten ingooien.

Wat die ingrediënten zijn? Dat mag je zelf bepalen. En juist dát is de lol van deze ijsmaker. Bij de plaatselijke ijssalon hebben ze namelijk bijna nooit exact de smaak die je wilt, en is die er wel, dan zit er precies niet genoeg cookie, stukjes brownie, chocola, karamelsaus, mango swirl, etc. in. Jouw zelf gemaakte ijs hoeft aan niets te ontbreken. Jij bepaalt namelijk zelf of je meer cookie dan ijs wilt.

ijsmachine Lidl
IJsmachine (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s deal: IJsmachine

Lidl’s apparaat werkt simpel: voeg ingrediënten toe en 40 minuten later heb je ijs. Oké, misschien komt er iets meer bij kijken dan alleen dit, maar daar heb je de gebruiksaanwijzing voor. Het apparaat wordt overigens ook geleverd inclusief zes recepten om je omweg te helpen.

Lidl’s ijsmachine bereidt maximaal 1 liter ijs of sorbet. Dat moet genoeg zijn voor je dagelijkse dosis, toch?

Prijs: 24,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan 15 opvallende gadgets uit week 34 voor je op een rij, waaronder een iPad Air 2, Xiaomi activity tracker, XL airfryer en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi superaanbieding: cool apparaat voor in de keuken
Sluiten