Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Deals 29 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: budget 58” UHD 4K smart-tv

Bij Action, Lidl en Aldi kun je wekelijks terecht voor allerlei nieuwe apparaten en gadgets. Soms zijn ze een beetje vreemd en soms zijn ze juist multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 34 week is dat Aldi’s 58” smart-tv.

Groot beeldscherm, kleine prijs

Waar smart-tv’s in 2010 nog vrij exclusief en nieuw waren, is tegenwoordig vrijwel iedere nieuwe tv een smart-tv. En het leuke is: voor een beetje slimme tv betaal je helemaal niet veel extra. Neem bijvoorbeeld de smart-tv die deze week bij Aldi in de schappen ligt.

Dit slimme apparaat kost ‘slechts’ 499 euro. Dat is geen bizar lage prijs, aangezien deze tv van het B-merk Medion is, maar wel wanneer je kijkt naar het enorme formaat van het scherm. Voor een smart-tv met een formaat van 58” (een diameter van 146.1 centimeter) is dit een prima deal. En o ja, vergeet de ultra HD 4K beeldkwaliteit niet.

Medion smart-tv Aldi
Medion 58” Smart-tv (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s deal: UHD smart-tv

Zoals gezegd is de UHD smart-tv die deze week bij Aldi in de schappen ligt niet verkeerd. De tv is voorzien van een internetbrowser en mediaportaal in welke al je apps worden weergegeven. Apps die al op de tv staan geïnstalleerd zijn Netflix en Amazon Prime Video. Maar begrijp Aldi niet verkeerd: alleen de apps zijn alvast op de tv geïnstalleerd. Een abonnement op de streaming diensten moet je toch echt zelf afsluiten en betalen.

Verder werkt de smart-tv met de Google Assistant en Alexa, en heeft het een energielabel ‘E;. Die ‘E’ staat voor ‘Eerlijk gezegd niet zo zuinig’, dan weet je dat.

Prijs: 499,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 34 voor je op een rij, waaronder een Bluetooth soundbar (handig voor bij de tv), Bluetooth oordopjes, gadgets voor op de camping en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!