Action, Lidl en Aldi superaanbieding: robotstofzuiger als huishoudhulp

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. De gadgets zijn echter vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Lidl doet het deze week goed met deze ultieme huishoudhulp: een robotstofzuiger.

Een huishoudhulp voor de luiaard en slimmerd

Het is zondag en je hebt vast geen zin om het huis te boenen en te stofzuigen. Dat is begrijpelijk. Toch kun je deze klus niet eeuwig ontlopen. Of toch wel? Met een schoonmaker die je wekelijks wat werk uit handen neemt hoef je bar weinig meer te doen. Haal daarbij een robotstofzuiger in huis en je hoeft je handen écht bijna nooit meer uit de mouwen te steken. En laat Lidl deze laatste nou net deze week in de schappen hebben liggen.

Silvercrest robotstofzuiger Lidl
Silvercrest robotstofzuiger (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s betaalbare robotstofzuiger

We hebben deze robotstofzuiger van Lidl al eens eerder gespot bij de Duitse supermarktketen. Waarschijnlijk verkoopt hij lekker want ook deze week kun je hem weer kopen. De robotstofzuiger heeft verschillende handige functies die hem een fijne hulp in het huishouden maken.

Zo heeft hij bijvoorbeeld vier verschillende reinigingsprogramma’s. Denk hierbij aan een automatisch programma waarin de robot in evenwijdige banen rijdt, een reinigingsprogramma waarin de robot in een spiraalvorm rijdt, een speciaal programma voor reiniging langs de plinten en meer. Voordat hij aan het werk gaat brengt hij het werkgebied in kaart middels een zogenaamde ‘virtual wall’. Zo weet hij zeker dat hij geen plek mist.

Deze robotstofzuiger wordt geleverd inclusief een laadstation, adapter, een afstandsbediening, een set reserve-zijborstels en een HEPA-filter. Wanneer deze robotstofzuiger van Lidl volledig is opgeladen maakt hij 60 minuten achter elkaar schoon.

robotstofzuiger Lidl
Silvercrest robotstofzuiger (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 179,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 34 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: robotstofzuiger als huishoudhulp
Sluiten