Action, Lidl & Aldi superaanbieding: chillen chillen chillen in het bubbelbad

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week allerlei apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 35 week is dat onder meer dit opblaasbare bubbelbad.

Doei zomer, hallo herfstavonden dobberen in het bubbelbad

Het einde van de zomer is in zicht. Dat is goed nieuws voor wie niet van zomer houdt (bestaan deze mensen echt?) en slecht nieuws voor wie leeft voor zomerse temperaturen. De herfst is meestal bepaald geen warm bad. In tegenstelling; het is het seizoen met de meeste neerslag. Ga daarom in een warm bad zitten. Een warm bad in de tuin, want, waarom niet?

Aldi verkoopt in week 35 zo’n warm bad voor in de tuin, namelijk een opblaasbaar bubbelbad.

opblaasbaar bubbelbad jacuzzi Aldi
Opblaasbaar bubbelbad (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s deal: 3-persoons bubbelbad

Het opblaasbare bubbelbad dat je deze week bij Aldi kunt scoren heeft ruimte voor drie personen. De diameter van de buitenkant van het bad is 170 centimeter en die van de binnenkant 124 centimeter.

Het is een groot ding dat aardig wat ruimte in de tuin opneemt (al is dat natuurlijk afhankelijk van hoe groot de tuin is), maar zoals je hieronder ziet past de complete set in een doos. Inclusief de pomp en het afdekzeil dus. Hand-dig. Al durven we er vergif op in te nemen dat je hem onmogelijk terug in de doos krijgt als je hem er eenmaal uit hebt gehaald.

opblaasbaar bubbelbad Aldi
Kijk, hij past in een doos (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 389,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Dit zijn de 15 meest opvallende gadgets uit week 35, waaronder een set Bluetooth in-ear oordopjes met noise cancelling, een slimme deurbel en meer.

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi superaanbieding: chillen chillen chillen in het bubbelbad
Sluiten