Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Aldi’s dweilrobot

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. De gadgets zijn echter vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Aldi helpt je deze week een handje in het huishouden met deze dweilrobot.

Nog meer robots in huis

Lidl en Aldi hebben zo nu en dan een robotstofzuiger in de schappen liggen. Dat is een fijn huishoudhulpje die je het nodige werk uit handen neemt. Wanneer de robotstofzuiger zijn ronde heeft gemaakt blijven er nog wel een paar taken over die je toch echt zelf moet doen. Denk bijvoorbeeld aan het ramen lappen en dweilen. Zie je dat echt niet zitten? Dan kun je alsnog een schoonmaker overwegen. Of natuurlijk nóg een robot in huis halen, zoals deze dweilrobot van Aldi.

Aldi Dweilrobot
Dweilrobot (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s dweilrobot

Nadat je stofzuigrobot zijn ronde heeft gemaakt kun je deze dweilrobot uit de startblokken laten gaan. De robot is bedoeld voor het schoonmaken van tegels en harde vloeren. Dit doet hij maximaal 70 tot 80 minuten achter elkaar voordat hij weer opgeladen moet worden (het opladen duurt ongeveer vijf uur).

De dweilrobot werkt uiteraard met water. Daarvoor heeft hij een waterreservoir voor schoon water van ongeveer 850 milliliter en een waterreservoir voor vuil water van ongeveer 900 milliliter. Je hoeft de dweilrobot niet achterna te lopen; hij zuigt het vieze water namelijk direct op in het aparte reservoir.

Het aansturen van Aldi’s dweilrobot werkt via een bijgeleverde afstandsbediening. De schoonmaakhulp wordt verder geleverd met het bijbehorende laadplatform, een reserve reinigingsrol en een set batterijen voor in de afstandsbediening.

Aldi dweilrobot
Dweilrobot (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 199,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 35 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Aldi’s dweilrobot
Sluiten