Action, Lidl en Aldi superaanbieding: coole ijsmachine

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. De gadgets zijn echter vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Aldi verkoopt deze week een machine waarmee je zelf het lekkerste ijs maakt. Tenminste, als je het juiste recept volgt natuurlijk.

Nooit meer in de rij voor ijs

Iedereen heeft zijn eigen favoriete ijssalon die de allerlekkerste smaak maakt. Jammergenoeg heeft iedereen diezelfde ijssalon in gedachten tijdens een warme zomerdag. Om je favoriete ijsje in favoriete smaak te scoren moet je nu ruim een halfuur pal in de zon in de rij staan. Vervolgens ben je gesmolten voordat je aan de beurt bent. Dat kan beter. Hoe? Door je eigen ijs te maken. Die kun je precies in de smaak maken die jij zelf het lekkerst vindt. Het mooie is dat je nooit voor je eigen ijs in de rij hoeft te staan. Al moet je natuurlijk wel wachten tot het bevroren is.

ijsmachine Aldi
Ijsmachine (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s coole ijsmachine

Bij Aldi vind je deze week een ijsmachine waarin je zelf vers ijs bereidt. Het reservoir voor het ijs is 700 milliliter; zeg maar 20 bolletjes ijs. Dat moet je koude honger wel stillen, toch?

De ijsmachine werkt simpel. Als je de juiste ingrediënten in de machine gooit en de juiste hardheidsgraad instelt (zacht of stevig) dan maakt de machine er ijs van. Het perfecte ijs maken is niet makkelijk, vraag dat maar aan je favoriete ijsboer. Daarom wordt deze ijsmachine geleverd met een receptenboekje voor wat inspiratie en hulp. Daarnaast krijg je er ook een maatbeker, ijslepel, doseerlepel en spatel bij.

Ijsmachine Aldi
Ijsmachine (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 69,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 35 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: coole ijsmachine
Sluiten