Action, Lidl en Aldi superaanbieding: multifunctionele wekker met QI-functie

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. De gadgets zijn echter vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Lidl doet het deze week goed met deze slimme wekker met QI-functie.

Smartphone wekker vs. Lidl’s ‘ouderwetse’ wekker

De meest gebruikte wekker is de wekker van onze smartphones. Die werkt prima, tenminste, als je smartphone genoeg batterij heeft om de nacht door te komen. Je smartphone als wekker gebruiken heeft wel wat nadelen. Als je ‘s ochtends de wekker op je toestel uit moet zetten dan kijk je dus met je nog niet zo wakkere ogen direct naar het verlichte smartphone-scherm. Dat is niet zo lekker wakker worden en ook niet heel goed voor je rust. Het licht van je smartphone zet je hersenen namelijk direct aan het werk. Daarnaast is je smartphone vaak ook het laatste waar je naar kijkt voor je gaat slapen als je hem als wekker gebruikt. Ook dit is niet goed voor je rust en slaap.

Een ‘ouderwetse’ wekker is een goed alternatief. Die wekker hoeft echter niet zo ouderwets te zijn. Zo verkoopt Lidl deze week een exemplaar met een aantal slimme functies. Deze wekker heeft bijvoorbeeld QI waardoor je smartphone niet de slaapkamer uit wordt verbannen, maar je hem niet meer als wekker hoeft te gebruiken.

Wekker QI Lidl
iHome wekker (Afbeelding: Lidl)

Slimme en multifunctionele wekker

We hebben deze slimme wekker al vaker bij Lidl in de schappen zien liggen. Deze week gaat hij voor een extra scherpe prijs over de toonbank. De wekker heeft verschillende slimme functies die het gebruik van je smartphone in bed overbodig maken. Denk bijvoorbeeld aan een Bluetooth luidspreker, het QI-oplaadvlak en een handsfree-functie zodat je er vanuit bed telefoongesprekken via kunt voeren.

Wekker QI Lidl
Wekker met QI-oplader (Afbeelding: Lidl)

59,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 35 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: multifunctionele wekker met QI-functie
Sluiten