Action, Lidl en Aldi superaanbieding: espressomachine voor in eigen keuken

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Lidl doet het deze week goed met deze Delonghi espressomachine voor een strakke bak koffie om de dag mee te beginnen.

Hét medicijn tegen een ochtendhumeur

Er zijn mensen die uit zichzelf opstaan met een glimlach op hun gezicht en de dag fluitend tegemoet gaan. Anderen hebben een klein duwtje in de rug nodig. Dit duwtje komt vaak in de vorm van een goede kop koffie. Wie standaard op zijn werk verschijnt met een ochtendhumeur kan het beste thuis alvast een espresso achterover slaan na zijn ontbijt. Geen koffiezetapparaat in huis? Geen probleem; Lidl help je een handje met deze espressomachine van Delonghi.

delonghi espressoapparaat Lidl
Delonghi espressoapparaat (Afbeelding: Lidl)

Lidls simpele espressomachine

Lidl heeft deze week een espressomachine van Delonghi in de schappen liggen. Hiermee maak je thuis een espresso of een ander soort koffie; wat jij maar nodig hebt (of lekker vindt natuurlijk). Dit apparaat ziet er dankzij de zogenaamde ‘portafilter’ vrij professioneel uit, maar het is een vrij simpele espressomachine voor in eigen keuken. Je kunt de machine gebruiken met gemalen koffie maar ook met ‘Easy Serving Espresso’ pads.

Heb je zin in een cappuccino? Schuim de melk dan op tot zacht melkschuim met het stoompijpje. Je kunt de stoomproductie handmatig instellen voor het perfecte melkschuim. Dit koffiezetapparaat zet een of twee kopjes per keer, heeft een afneembare lekbak en is makkelijk te reinigen.

Delonghi lidl
Espressoapparaat van Delonghi (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 64,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 36 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: espressomachine voor in eigen keuken
Sluiten