Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Deals 10 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: apparaat tegen ochtendhumeur

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week allerlei apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 36 is dat Aldi’s espressomachine.

Klein apparaat maakt groot verschil

Goedemorgen! Of is het geen goede morgen voor je omdat je nog geen koffie hebt gehad? Zet er dan snel eentje voor jezelf voordat je verder leest. Heb je geen koffiezetapparaat? Dan helpt Aldi je uit de brand. Dit apparaat maakt je ochtenden goed. Al moet je daarvoor wel een ritje naar de lokale Duitse supermarktketen maken en daar 80 euro achterlaten.

Aldi’s espressomachine: Espressomachine

De espressomachine die in week 36 bij Aldi in de schappen ligt, is een klein apparaat en daardoor ideaal voor in kleine keukens. Al neemt een percolator natuurlijk nog minder ruimte in beslag. Voor dit kleine apparaat moet je namelijk wel wat ruimte maken naast de waterkoker, of beter, verruil hem voor de waterkoker.

Aldi’s compacte espressomachine lijkt een relatief simpel apparaat. De machine heeft een pompdruk met zo’n 15 bar, een vermogen van 1100 Watt en een afneembare watertank. Het apparaat zet een strakke bak espresso, maar dankzij het pijpje waarmee je melk kunt opschuimen kan de ‘koffie’drinker die een melk-koffie ratio aanhoudt van 1-10 ook met dit apparaat uit de voeten. Tenminste, na het bekijken van een paar Barista YouTube-tutorials.

Aldi espressomachine
Espressomachine (Afbeelding: Aldi)

Kan een espressomachine van 80 euro een degelijke kop koffie zetten? Dat mag je zelf uitvinden. Tip: goede verse bonen (niet langer dan twee weken geleden geroosterd) maken een wereld van verschil.

Prijs: 79,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan 14 opvallende gadgets uit week 36 voor je op een rij, waaronder een roeiapparaat, elektrische fiets, espressomachine en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi superaanbieding: apparaat tegen ochtendhumeur
Sluiten