Action, Lidl & Aldi superaanbieding: Bluetooth oordopjes met noise cancelling

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week allerlei apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 36 week zijn dat Lidl’s True Wireless Bluetooth in-ear oordopjes.

Apple maakte Bluetooth oordopjes een ding

Apple was niet de eerste speler die Bluetooth oordopjes op de markt bracht, maar sinds Apple in 2016 de eerste AirPods presenteerde, vliegen de Bluetooth oordopjes ons om de oren. Dat bedoelen we letterlijk, al vliegen deze oordopjes zonder snoer soms helaas ook nog letterlijk om en uit onze oren.

Om te voorkomen dat je een van je dure AirPods kwijt raakt kun je verschillende maatregelen treffen. De beste en meest effectieve is om geen AirPods te kopen. In plaats daarvan kun je bijvoorbeeld bij Lidl terecht voor een set Bluetooth in-ear oordopjes. Kunnen die niet per ongeluk uit je oren vliegen? Jawel. Alleen ben je dan een oordopje ter waarde van 40 euro kwijt in plaats van een oordopje met een minimale waarde van 150 euro.

Lidl true wireless Bluetooth oordopjes
True Wireless in-ear oordopjes (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s deal: True Wireless Bluetooth In-Ear oordopjes

Lidl’s True Wireless Bluetooth In-Ear oordopjes zijn simpele oordopjes met een vrij basic frequentiebereik van 20 tot 20.000Hz. De oordopjes ondersteunen Bluetooth v5.2, hebben een reikwijdte van 10 meter (ook heel standaard) en hebben een luisterduur van zo’n 4,5 uur. Deze laatste is ook vrij standaard voor oordopjes in deze prijsklasse.

Minder standaard is de actieve noise cancelling die omgevingsgeluiden dempt. Hoe goed de noise cancelling werkt durven we niet te zeggen. Het kan zo zijn dat de daadwerkelijke kwaliteit van de noise cancelling, opnieuw, vrij standaard is. Dat krijg je namelijk voor zo’n kleine prijs.

Bluetooth in-ear true wireless oordopjes
True Wireless Bluetooth in-ear oordopjes (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 39,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de 14 meest opvallende gadgets uit week 36 voor je op een rij, waaronder een luchtbed met geïntegreerde pomp en USB-poorten, een kleine projector, soundbar en meer.

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi superaanbieding: Bluetooth oordopjes met noise cancelling
Sluiten