Action, Lidl en Aldi superaanbieding: beenmassage tijdens het thuiswerken

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Lidl doet het deze week goed met dit opvallende beenmassageapparaat.

Bijzonder bizar massageapparaat voor je benen

Een massage krijgen is heerlijk. Helaas hebben we niet allemaal een partner om ons zo nu en dan een massage te geven. Heb je er wel een? Dan is de kans groot dat hij/zij niet staat te popelen om je rug en benen een half uur te masseren. Dat moet je respecteren, want jij denkt daar waarschijnlijk hetzelfde over.

Gelukkig kun je in een situatie als deze altijd op Lidl vertrouwen. Daar scoor je namelijk deze week een opvallend massageapparaat. Steek je voeten in deze ‘kousen’ en geniet van een heerlijke compressie massage. Zo lang als je wilt.

beenmassage Lidl
Beenmassageapparaat in de tas (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s beenmassageapparaat: compressie massage in een tasje

Lidl’s opmerkelijke beenmassageapparaat geeft een compressiemassage; luchtkussens stimuleren de bloedsomloop in je benen. Als je veel zit dan kan dit apparaat helpen om je voeten en benen minder gezwollen te maken. Daarnaast verlicht het spierspanning in de kuiten en voeten. Heb je nog een aantal uur achter je bureau zitten in het vooruitzicht? Dan kun je het apparaat ook prima gebruiken terwijl je nog een paar uur doorwerkt op je laptop.

Je bedient het massageapparaat makkelijk met een bijgeleverde handschakelaar. Daarop kun je traploos de massage-intensiteit instellen. Het apparaat werkt op batterijen of op netstroom en is makkelijk mee te nemen in de bijgeleverde opbergtas.

Beenmassageapparaat Lidl
Beenmassageapparaat (Afbeelding: Lidl)

49,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 36 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: beenmassage tijdens het thuiswerken
Sluiten