Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 1 sep 2020

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: altijd zomer dankzij terrasverwarmer

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. De gadgets zijn echter vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Aldi verkoopt deze week een betaalbare terrasverwarmer om je zomer- en straks ook herfstavonden nog langer te maken.

Hoezo dagen worden korter en kouder?

De herfst staat voor de deur en de dagen en avonden worden weer korter en kouder. Het is makkelijk om in een flinke herfstdip te belanden na de hete zomer. Aan die dip kan Aldi niets veranderen. Aldi kan je echter wel helpen om korter wordende dagen wat op te rekken en kouder wordende avonden warmer te maken. Daarvoor kun je er deze week een terrasverwarmer scoren. Bevestig deze gadget onder een overkapping in je tuin en blijf nog even ontkennen dat het toch echt gedaan is met de zomer. Met een beetje geluk kun je nog een paar maanden extra buiten blijven zitten met een hapje en een drankje. Al moet je in november en december waarschijnlijk wel een paar fleecedekentjes of snuggies tevoorschijn toveren voor extra verwarming.

terrasverwarmer Aldi
Terrasverwarmer (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s simpele terrasverwarmer

De terrasverwarmer die je in week 36 bij Aldi kunt kopen is geen super geavanceerde gadget. Dat is prima, want niemand heeft zin om een halfuur kwijt te zijn aan het aanpassen van instellingen terwijl je ondertussen staat te verkleumen. Deze terrasverwarmer is een heatpanel; hij straalt geen licht uit maar wel warmte. Dankzij de capaciteit van 1500 Watt verwarmt hij ongeveer 10m2. Je moet dus redelijk dichtbij de heater zitten om van de hitte te profiteren.

Een nadeel van deze terrasverwarmer is dat hij geen poot heeft. Daardoor kun je hem alleen aan een wand of aan het plafond bevestigen. Heb je geen overkapping in de tuin? Of geen goede muur om de heater aan te hangen? Dan kun je die honderd euro beter in je zak houden.

99,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 36 kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: altijd zomer dankzij terrasverwarmer
Sluiten