Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Philips beamer voor thuisbioscoop

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Lidl doet het deze week goed met deze Philips projector.

Beamer de uitkomst voor wie geen lelijke tv in kamer wil

Televisies zijn in veel huishoudens een vast meubelstuk in de woonkamer. Ze zijn niet meer weg te denken. Doordat ze de laatste jaren iets (of zeg gerust veel) in omvang zijn gegroeid is dat wegdenken nog moeilijker geworden. Of het beeldscherm nou 32” of 75” groot is: geen van beide is subtiel te noemen. Een ‘lelijke’ tv in de kamer is dus iets waar je mee moet leven als je levensgroot van programma’s en films wilt genieten. Of toch niet?

Een alternatief is om al je favoriete films en Netflix series te kijken op je tablet of laptop scherm. Dan loop je alleen wel de bioscoopervaring mis. Een beamer in huis is daarom een goede middenweg. Dit apparaat zelf is namelijk compact en geen doorn in het oog in de woonkamer én creëert een ware thuisbioscoop wanneer hij aan staat. Wie deze week naar Lidl fietst kan er daar een kopen voor een aardige prijs.

Philips Neopix beamer Lidl
Philips Neopix ACE HD beamer (Afbeelding: Lidl)

Lidl deal: Philips Neopix ACE HC Beamer

Bij Lidl scoor je deze week zo’n beamer van het bekende merk Philips. Deze beamer kost minder dan een 75-inch smart tv, maar heeft een betere kijkervaring. Tenminste, als je een goede lege witte muur hebt om op te projecteren en degelijke verduisterende gordijnen hebt.

Deze projector heeft een Full HD resolutie (1920 x 1080 px) en 4200 lm. Daarnaast zijn er twee stereo speakers van 5 Watt in de beamer ingebouwd. Dankzij de wifi-schermspiegeling speelt hij direct vanaf je smartphone, tablet of laptop je favoriete series en films af.

Prijs: 249,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 37 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Philips beamer voor thuisbioscoop
Sluiten