Action, Lidl & Aldi superaanbieding: slim apparaat voor de kok die niet van koken houdt

Action, Lidl en Aldi verkopen iedere week een stapel nieuwe apparaten en gadgets. Die apparaten en gadgets zijn soms een beetje vreemd, en in andere gevallen zijn ze juist multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; er hangt eigenlijk altijd wel een klein prijskaartje aan de gadgets. Zo nu en dan staat er een opvallend item tussen die we je niet willen onthouden. In week 37 week heeft Action een goed keukenapparaat in de aanbieding voor de ultieme luie zondag.

Slim hoor, zo’n airfryer

De airfryer wordt vaak in de markt gezet als een apparaat dat ‘gezond’ frituurt. Het is daarmee een goed alternatief op de ouderwetse friteuse met kokend hete olie. Een airfryer als deze van Action frituurt natuurlijk niet; hij bakt. Geen wonder dat patatten uit dit keukenapparaat ‘gezonder’ zijn dan patatten die druipen van het frituurvet.

Er is meer dat een airfryer interessanter maakt dan een friteuse. Doordat het apparaat geen frituurvet gebruikt stinkt het niet. Patat bakken in de schuur of in de tuin onder een afdakje is dankzij dit apparaat verleden tijd. Slim hoor. Laat je overigens niet misleiden door de naam van Action’s airfryer. De ‘XL Smartfryer’ is namelijk minder slim dan de naam doet vermoeden. We hebben in de productbeschrijving namelijk geen Bluetooth-of wifi-functie kunnen ontdekken waarmee je hem via een app op je smartphone kunt besturen. Helaas. Dat zou dit apparaat écht perfect maken voor de luie kok die niet van koken houdt.

action air fryer
XL Smartfryer (Afbeelding: Action)

Action deal: XL Smartfryer

De heteluchtfriteuse die deze week bij Action in de schappen ligt kan bakken, grillen, roosteren en werkt met heteluchtballon. De maximale temperatuur die het apparaat kan bereiken is 200 graden Celsius. Wat de inhoud van het apparaat is? Geen idee. We gokken XL.

Prijs: 49,95 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de 15 meest opvallende gadgets uit week 37 voor je op een rij, waaronder goedkope Apple-producten, een fitness tracker, Nintendo Switch-accessoires en meer.

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi superaanbieding: slim apparaat voor de kok die niet van koken houdt
Sluiten