Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 17 sep 2021

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: Samsung fitness tracker

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week allerlei apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 37 gaat Lidl lekker met deze Samsung fitness tracker.

Smartwatch of fitness tracker?

Een smartwatch is een toffe gadget, alleen is het geld lang niet altijd waard. Dat komt niet door een slechte kwaliteit maar eerder doordat veel mensen een smartwatch kopen om hun fitness te monitoren en statistieken over hun dagelijkse activiteit in te zien. Om dit soort informatie te verzamelen en af te lezen heb je geen dure Apple Watch of andere smartwatch nodig. Je kunt simpelweg ook voor een fitness tracker kiezen, zoals deze Samsung fitness tracker van Lidl.

Fitness trackers hebben over het algemeen minder functies dan smartwatches. Die extra functies mis je niet wanneer je het gadget toch alleen maar gebruikt om je activiteit bij te houden. Dat doet een activity tracker/fitness tracker net zo goed. Twijfel je nog tussen een smartwatch en fitness tracker? Of wil je overstappen van een smartwatch naar een fitness tracker? Dit artikel maakt je keuze makkelijker.

samsung fitness tracker Lidl
Samsung fitness tracker (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s deal: Samsung SM-R370 Fitness Tracker

De fitness tracker die deze week bij Lidl te koop is, is online al uitverkocht. Trek dus een sprintje naar de plaatselijke Lidl om dit goedkope gadget alsnog te scoren. 90 Euro is geen spotprijs, maar voor dit geld krijg je wel een hele degelijke fitness tracker van Samsung die uiteraard naadloos werkt in combinatie met een Android smartphone. Al is Samsung’s SM-R370 ook compatibel met iPhones (iPhone 7 of nieuwere modellen met iOS 10.0 of hoger).

Prijs: 89,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 37 voor je op een rij, waaronder een hometrainer, fitness tracker, Bluetooth oordopjes en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi superaanbieding: Samsung fitness tracker
Sluiten