Action, Lidl en Aldi superaanbieding: tover iedere stoel om in massagestoel

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Lidl doet het deze week goed met deze massagemat voor op je bureaustoel of voor in de auto.

Ontspan met ‘massagestoel’ die je overal mee naartoe neemt

De afgelopen maanden hebben van de meesten van ons veel flexibiliteit gevraagd. Die flexibiliteit werd waar mogelijk geleverd, op persoonlijk en professioneel vlak, maar resulteerde vaak in een niet al te beste lichamelijke flexibiliteit. Stress en druk veroorzaakt namelijk al snel vastzittende spieren in de rug, nek en daarmee ook de rest van het lichaam. Lidl verkoopt deze week geen volledige oplossing voor stress en druk (was het maar zo’n feest), maar heeft wel een gadget in de schappen liggen die je lichamelijke spanning wat naar beneden brengt: een massagemat. Je slingert deze massagemat over iedere stoel zodat je er onderweg naar een werkafspraak, maar ook tijdens het werken ontspannen bij zit.

massagemat Lidl
Massagemat in de auto (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s massagemat voor op iedere stoel

Een massagestoel is een zwaar, groot en tevens duur apparaat. Regelmatig een masseuse bezoeken is ook prijzig. Daarnaast heb je vast ook geen partner die je dagelijks een massage wil geven (heb je die wel? gefeliciteerd, fijn voor je). Daarom is deze massagemat een handige oplossing. Voor slechts dertig euro tover je iedere stoel om in een massagestoel. De mat heeft zes massagekoppen en vijf massage programma’s. Daarnaast heeft hij ook een warmtefunctie voor de schouders, rug en dijbenen.

Doordat de massagemat een meegeleverde 12 V-aansluiting heeft kun je hem in de auto gebruiken. Zorg er natuurlijk wel voor dat je tijdens het rijden niet in slaap wordt gewiegd door de rustgevende massage. De mat is naast in de auto ook te gebruiken op een gewone fauteuil in de woonkamer, op een keukenstoel, bureaustoel of bijvoorbeeld op een ligbed.

massagemat Lidl
Massagemat op je bureaustoel (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 29,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 37 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: tover iedere stoel om in massagestoel
Sluiten