Action, Lidl en Aldi superaanbieding: 32” smart-tv voor nog geen 200 euro

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Lidl verkoopt deze week een spotgoedkope smart-tv.

Smart-tv voor bijna niks

Tien jaar geleden was een smart-tv een stuk minder in trek dan hij nu is. Want waarom zou je willen ‘internetten’ op je tv? Fast forward naar 2020 en de smart-tv is haast niet meer weg te denken uit de meeste huishoudens. Dit komt vooral doordat we steeds meer gebruik maken van online streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime, Videoland en HBO.

Het is mogelijk om een ‘gewone’ tv om te toveren in een smart-tv met bijvoorbeeld Apple TV of een Chromecast. Dat is al lang niet nieuw meer. Wat wel nieuw is is deze goedkope smart-tv van Lidl. De Finlux tv kost net geen tweehonderd euro; een koopje dus.

Finlux smart-tv Lidl
Finlux 32” smart-tv (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s 32” smart-tv vliegt de webshop uit

Lidl’s smart-tv heeft HD-resolutie, draadloze verbinding met het internet dankzij de geïntegreerde wifi, en een digitale drievoudige HD-tuner. Deze laatste maakt de ontvangst van antenne-, kabel-, en satelliettelevisie ook mogelijk. Er zijn al een aantal apps op de tv geïnstalleerd zodat je direct kunt beginnen met het bingen van je favoriete serie op Netflix nadat je hem aan je wifi-netwerk hebt gekoppeld. Deze smart-tv is niet de meest flitsende op de markt, maar deze prijs is een prima deal.

Het is niet gek dat Lidl’s smart-tv inmiddels is uitverkocht in de webshop. Dat betekent niet dat hij ook is uitverkocht in het Lidl-filiaal bij je op de hoek. Ben je geïnteresseerd in deze goedkope tv dan moet je daar dus even naartoe rijden.

Prijs: 199,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de beste gadgets die je er in week 38 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: 32” smart-tv voor nog geen 200 euro
Sluiten