Action, Lidl en Aldi superaanbieding: stijlvolle staande ventilator

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Lidl doet het deze week goed met deze staande ventilator die er net iets anders uitziet dan de gemiddelde witte plastic ventilator.

Een ventilator voor wie er, na alle hitte, nog steeds geen heeft

Heb je de laatste hittegolf van deze zomer overleefd zonder ventilator of airco? Applausje voor jezelf. Dan mag jij jezelf nu trakteren op een ventilator. De komende dagen wordt het namelijk weer zomers warm. We horen je denken: ‘Is het niet een beetje onzin om nu nog een ventilator te kopen? Doe de hele zomer al zonder. Die laatste hete dagen komen we ook wel door’. Oké oké, daar heb je een punt. Maar geloof ons: je mag Lidl dankbaar zijn voor deze nazomerse deal. Tijdens de eerste hittegolf van 2021 zit jij namelijk wel gebakken met deze ventilator en hoef je niet iedere (web)winkel door te spitten naar een laatste exemplaar.

ventilator Lidl
Staande ventilator (Afbeelding: Lidl)

Lidl deal: staande ventilator met houten poten

Je hebt eigenlijk geluk dat je zo lang hebt gewacht met de aanschaf van een ventilator. Alle lelijke witte plastic ventilatoren vlogen deze warme zomer namelijk over de toonbank. Dat heeft Lidl aan het denken gezet; want als lelijke witte ventilatoren als warme broodjes over de toonbank vliegen, dan is een ventilator die er uitzien alsof hij uit een design magazine komt sowieso niet aan te slepen. Het resultaat: deze staande ventilator met houten poten.

De ventilator zelf is geen technisch hoogstandje. Het is een simpele ventilator met drie snelheidsniveaus en een instelbare kantelhoek.

staande ventilator Lidl
Staande ventilator (Afbeelding: Lidl)

99,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 38 kunt kopen.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: stijlvolle staande ventilator
Sluiten