Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 26 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: simpele budget gadgets voor fietsers

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week allerlei apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 38 valt Aldi op met een aantal gadgets voor de fietsers onder ons.

Aldi valt op

De verschillende fiets items en -gadgets die Aldi in 38 verkoopt zijn opvallend. Letterlijk. Daarmee bedoelen we niet dat het bizarre en vreemde items zijn. Er is namelijk weinig bijzonder aan een set reflecterende fiets gadgets en LED-fietsverlichting. De items zijn allemaal ontworpen om op te vallen middels reflecterende materialen en doordat ze licht geven. Doordat de items opvallen in het donker val jij op in het donker. En dat geeft jou natuurlijk extra veiligheid in het verkeer wanneer de zon onder is gegaan. Simpel, saai, en handig, toch?

LED-fietsverlichtingsset

Neem bijvoorbeeld Aldi’s LED-fietsverlichtingsset. Deze set is niet erg spannend, maar wel essentieel voor iedere Nederlander die fietst. Zonder verlichting fietsen in het donker is gevaarlijk voor jezelf en voor andere verkeersdeelnemers. We hopen dat een preek hierover niet nodig is en slaan hem daarom graag over.

De set die Aldi in week 38 verkoopt is geschikt voor allerlei fietsen en bestaat uit een voorlamp en een achterlicht met remfunctie. Laad de lampen op via de bijgeleverde USB-C oplaadkabel of gebruik batterijen om de lampen te laten branden.

LED-fietsverlichtingsset Aldi
LED-fietsverlichtingset (Afbeelding: Aldi)

De belangrijkste tip als het op fietsverlichting aankomt is om de lampen altijd van je fiets te halen wanneer die buiten staat. Fietslampen zijn namelijk, vreemd genoeg, een soort gemeen goed en worden sneller gestolen dan jij ‘diefstal’ kunt zeggen.

Prijs: 9,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer nieuwe goedkope gadgets en apparaten. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Dit zijn de 15 meest opvallende gadgets en apparaten uit week 38, waaronder een goedkope MacBook Pro, een pastamachine, terrasverwarmer en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!