Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 24 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: Mamma mia! Machine voor je favoriete eten

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week allerlei apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 38 week is dat Lidl’s pastamachine.

Pasta is altijd goed, maar kan nog beter

Pasta is een echte crowd pleaser. Er zijn maar weinig mensen die niet van een bord pasta houden. Combinaties zijn oneindig. Of je nou kiest voor een variant met tomaat en basilicum of pasta ondergedompeld in een bad peterselie en aubergine; het kan haast niet mis gaan. Mits je de pasta niet te lang kookt en achterblijft met een zielige zompige bende.

Gelukkig kan de leek altijd vertrouwen op een instructie op het verpakking of op het internet voor het bereiden van de perfecte al dente pasta. De perfecte pasta komt echter niet uit een pak van je lokale supermarkt, maar uit eigen keuken.

Zelfgemaakte pasta wint de wedstrijd altijd. Zelf pasta maken is alleen aardig tijdsintensief. Tijd niet jij niet hebt in je drukke leventje. Lidl helpt je daarom een handje met het bereiden van de pasta met deze machine.

pastamachine Lidl
Pastamachine (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s deal: Pastamachine

De pastamachine die deze week bij Lidl in de (online) schappen ligt heeft twee automatische programma’s. Deze programma’s doen het zware werk voor je: het kneden en uitdrukken van pasta. Het apparaat wordt geleverd met verschillende vormschijven voor verschillende pasta-vormen.

Het enige dat mist is een handgeschreven recept van een Italiaanse nonna voor de perfecte pasta. Die moet je dus zelf aan je Italiaanse oma vragen. Heb je die niet? Dan heeft het internet vast ook een paar aardige recepten voor je.

pastamachine Lidl
Pastamachine (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 99,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Dit zijn de 15 meest opvallende gadgets uit week 38, waaronder een goedkope MacBook Pro, een pastamachine, gadgets voor de koffieliefhebber en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi superaanbieding: Mamma mia! Machine voor je favoriete eten
Sluiten