Action, Lidl & Aldi superaanbieding: hete gadget voor koude avonden

De (online)winkels van Action, Lidl en Aldi verkopen iedere week nieuwe apparaten en gadgets. Soms zijn de gadgets en apparaten een beetje vreemd, en in andere gevallen zijn ze juist multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; ze gaan vrijwel altijd voor nop (oké, bijna nop) over de (digitale) toonbank. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 38 week is dat Aldi’s terrasverwarmer.

Apparaat dat korte avonden buiten zitten weer lang maakt

De herfst is nog niet helemaal ingetreden. Tenminste, deze week is het best oké weer. Of laten we het zo zeggen: het kan slechter. Wie zichzelf alvast wil voorbereiden op dat ‘slechter’ kan deze week bij Aldi terecht. Aldi heeft namelijk een gadget in de schappen liggen waarmee je de steeds korter wordende avonden op rekt. Het is geen magische tijdmachine uit een Harry Potter-achtige film, maar simpelweg een terrasverwarmer.

Trek een trui aan, zet de waterkoker aan, zet de heater aan, en je bent klaar voor een lekker avondje buiten zitten. Zelfs wanneer het al lang geen weer meer is om lekker een avondje buiten te zitten.

Aldi’s deal: Heater Fortuna Wall

De terrasverwarmer die Aldi in week 38 verkoopt is, zoals de naam ook al laat zien, een model dat bevestigd moet worden aan de wand. Het apparaat wordt geleverd met een muurbeugel om het aan de muur te bevestigen. De heater werkt in drie verschillende vermogensstanden. Daardoor kun je de kracht van de terrasverwarmer aanpassen en kun je er ook voor zorgen dat de stoppen er niet doorvliegen als die 1500 Watt wat te veel van het goede is voor je huishoudelijke stroomvoorziening.

heater Aldi
Heater (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 99,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de 15 meest opvallende gadgets uit week 37 op een rij, waaronder een Apple MacBook Pro, wekker met QI-lader, handige keukenapparatuur en meer.

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi superaanbieding: hete gadget voor koude avonden
Sluiten