Action, Lidl en Aldi superaanbieding: fit vanuit eigen woonkamer

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Lidl doet het deze week goed met deze arm-/beentrainer.

Hoezo sportschoolabonnement als het ook vanuit eigen woonkamer kan?

De afgelopen maanden kwamen we erachter dat we de sportschool niet perse nodig hebben om fit te worden of blijven. Met de juiste dosis doorzettingsvermogen en wat simpele fitness accessoires en -apparatuur kom je vanuit eigen huis namelijk ook een heel eind. Lidl begrijpt dit en verkoopt daarom een aantal fitnessapparaten voor in eigen huis. Naast een trilplaat verkoopt de Duitse supermarktketen deze week een arm-/beentrainer die onder en op iedere tafel past voor een rustige maar effectieve work-out.

beentrainer Lidl
Arm-/Beentrainer (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s fitnessapparatuur: compacte arm-/beentrainer

Deze compacte arm-/beentrainer is ideaal om je dagelijkse dosis beweging te krijgen. Zelfs als je de hele dag stil zit achter je bureau. Dit apparaat kun je namelijk prima tijdens het werken gebruiken zonder dat je het zweet uitbreekt. De fietsende beweging met je voeten moet zelfs stimulerend werken en je productiviteit bevorderen. Win-win dus.

Dit trainingsapparaat is bedoeld voor versterking van de arm- en beenspieren. Stel een van de zeven functies in op het LCD-scherm voor een training die bij je past. Lidl’s trainingsapparaat heeft verder een traploos instelbare weerstand, en het LCD-scherm geeft je trainingstijd weer, de snelheid, afstand en je calorieverbruik. Doordat het apparaat klein is kun je hem prima onder je bureau zetten of op tafel als je hem voor je armen wilt gebruiken.

Nee, dit is geen apparaat voor de krachtpatsers onder ons. Het is wel een handig apparaat voor wie moeilijk aan zijn dagelijkse beweging komt en liever vanuit zijn luie stoel wat rondjes ‘fietst’ dan dit in de buitenlucht doet.

armtrainer Lidl
Arm-/Beentrainer (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 34,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 38 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: fit vanuit eigen woonkamer
Sluiten