Action, Lidl en Aldi superaanbieding: keukenmachine met wifi

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Lidl doet het deze week goed met dit keukenapparaat die je complete keuken overbodig maakt.

Zelfs je keukenapparatuur is connected

Het ‘internet of things‘ is de laatste jaren steeds meer huishoudens binnengedrongen. Soms gebeurt dat opvallend en luid, bijvoorbeeld wanneer Alexa je muziek en je slimme sloten regelt. In andere gevallen gebeurt het stilletjes en onopvallend, bijvoorbeeld in de vorm van een slimme lampen die lijken op normale LED’s of een keukenapparaat met wifi. Deze laatste ligt deze week bij Lidl in de schappen.

Lidl’s Monsieur Cuisine Connect

De ‘connected‘ gadgets nemen je eigenlijk altijd wat werk uit handen. In het geval van deze keukenmachine is het alleen niet helemaal duidelijk welk werk dat is. Het apparaat heeft wifi en je kunt een bijbehorende app downloaden op je smartphone. Via die app kun je, aldus Lidl, gratis recepten downloaden. Of je het apparaat ook vanuit je luie stoel de pesto kunt laten hakken durven we niet te zeggen.

keukenmachine Lidl
Keukenmachine met wifi (Afbeelding: Lidl)

Handige wifi-functie of niet, een degelijke keukenmachine mag eigenlijk in een enkele keuken ontbreken. Je maakt er namelijk allerlei gerechten, sauzen, dips, sapjes en meer mee van verse ingrediënten. Dit scheelt weer wat verpakkingsafval van de kant-en-klare items die je anders had gekocht, en is vaak ook een stuk gezonder. Al hangt dit uiteindelijk natuurlijk af van wat je zelf in de mixer gooit.

Deze multifunctionele keukenmachine kan (stoom)koken, braden, mixen, kneden, roeren, hakken, pureren, emulgeren, wegen en veel meer. Het is dus echt een apparaat voor de doe-het-zelver in de keuken. Doordat dit apparaat virtueel alles kan (oké, bijna alles) bespaart hij in ieder geval wat ruimte voor een aantal andere apparaten in je keukenkastjes. En dat mag ook wel, want na de aanschaf van dit apparaat is je keukenapparatuur-budget voor 2020 misschien wel bereikt.

keukenmachine
Keukenmachine die alles kan (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 399,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 39 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: keukenmachine met wifi
Sluiten