Action, Lidl & Aldi superaanbieding: spot goedkope Bluetooth koptelefoon

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week allerlei apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week hebben we ook de sale sectie van Lidl’s webshop voor je uitgespit. Daar kwamen we deze super goedkope Bluetooth hoofdtelefoon voor je tegen.

Kom op, Lidl, dat kan beter

Ja, Lidl verkoopt iedere week nieuwe apparaten en gadgets. De ene week hebben we geluk en liggen er een aantal pareltjes in de schappen, en de andere week valt het allemaal een beetje tegen. Week 39 is zo’n week waarin het een beetje tegen valt. Gereedschap en apparaten om mee aan je auto te knutselen? Boooring. Daarom besloten we de sale sectie van Lidl’s webshop door te spitten. Daar staan namelijk iedere week goede deals tussen. Deze week is dat deze Bluetooth koptelefoon voor een bodemprijs.

Bluetooth koptelefoon Lidl
Bluetooth koptelefoon (Afbeelding: Lidl)

Bluetooth hoofdtelefoon voor de sportieveling

We hebben deze Bluetooth hoofdtelefoon al eens eerder bij Lidl in de schappen zien liggen. Toen kostte het beestje zo’n 25 euro. Dat was al geen verkeerde prijs, maar nu is de hoofdtelefoon te koop voor maar 13 euro. Een koopje.

Voor dat geld krijg je een Bluetooth hoofdtelefoon met een luisterduur van zo’n 36 uur (al hangt dat wel af van het volume), een handsfree-functie en een snellaad-functie. Wat opvalt aan deze hoofdtelefoon, letterlijk, zijn de lichteffecten op de oorschelp. Kies een van de twee lichtstanden om extra zichtbaar te zijn tijdens het fietsen, wandelen of hardlopen, of zet het licht uit zodat je de persoon naast je in de trein niet in de ogen schijnt.

Lidl Bluetooth hoofdtelefoon
Bluetooth koptelefoon (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 12,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 39 voor je op een rij, waaronder een 4K smart-tv, soundbar en een terrasverwarmer.

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi superaanbieding: spot goedkope Bluetooth koptelefoon
Sluiten