Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 28 sep 2021

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: dit Bluetooth gadget klinkt als muziek in de oren

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week allerlei apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 39 zijn dat onder meer Aldi’s budget Bluetooth oordopjes.

Witte Bluetooth oordopjes: simpel en (de) standaard

Bluetooth oordopjes de norm? Dat leek voor de release van Apple’s eerste AirPods in 2016 nog onwaarschijnlijk. Ja, er waren al wel Bluetooth oordopjes op de markt, maar het ‘ongemak’ van twee losse oordopjes leek nog te groot.

Schattig hè, hoe jong en naïef we toen waren. Anno 2021 zijn Bluetooth oordopjes namelijk niet meer weg te denken uit onze oren. En zeker niet Apple’s witte exemplaar. Het is dan ook niet gek dat er ontelbaar veel witte Bluetooth oordopjes te koop zijn die opvallend veel op Apple’s AirPods lijken. Zo ook de goedkope Bluetooth oordopjes die deze week bij Aldi in de schappen liggen.

Aldi’s deal: Bluetooth oordopjes

De simpele Bluetooth oordopjes die Aldi in week 39 verkoopt kosten slechts twintig euro. Voor dat geld kun je geen grandioze geluidskwaliteit verwachten die vergelijkbaar is met oordopjes van bijvoorbeeld Bose en Sennheiser. Wat je wel kunt verwachten zijn een paar oordopjes met een geïntegreerde microfoon (in beide oordopjes), Bluetooth 5.0, en ze ondersteunen Siri en Google Assistent.

Bluetooth oordopjes Aldi
Bluetooth oordopjes (Afbeelding: Aldi)

De oordopjes zijn beschikbaar in twee varianten. Bij de ene variant hebben de oordopjes een ingebouwde accu van 30 mAh en een powerbankcase met een accu van 500 mAh, en bij de andere variant hebben de oordopjes een ingebouwde accu van 35 mAh en een powerbankcase met een 300 mAh accu. Of je voor meer capaciteit in de accu van de oordopjes zelf of in die van de powerbank kiest is aan jou. De varianten gaan voor hetzelfde kleine bedrag over de (digitale) toonbank.

Prijs: 19,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 39 voor je op een rij, waaronder een 4K tv, een Xiaomi gadget, soundbar en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi superaanbieding: dit Bluetooth gadget klinkt als muziek in de oren
Sluiten