Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 3 okt 2021

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: 4K tv die niet in je boodschappenmandje past

Je kunt iedere week in de (web)winkels van Action, Lidl en Aldi terecht voor nieuwe apparaten en gadgets. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets gaan bijna altijd voor een relatief kleine prijs over de (digitale) toonbank. Dat geldt ook voor de smart-tv die we deze week bij Aldi spotten. De doos is waarschijnlijk wat groot over de toonbank getild te worden, al doen ze daar bij Aldi vast niet moeilijk over.

TV in je boodschappenmandje

Zo nu en dan verkoopt Aldi gadgets en apparaten met een wat groter prijskaartje. Daar is deze 4K smart-tv een goed voorbeeld van. De tv kost een paar honderd euro, maar is ondanks dat misschien alsnog een goede aankoop. Als je naar een winkel gaat die is gespecialiseerd in elektronica ben je dit bedrag ongetwijfeld ook kwijt voor een simpele 4K ULTRA HD smart-tv. Aldi bespaart je het ritje naar die winkel: deze tv kun je zo in je winkelkarretje laden naast de zak chips, pak rijst en pot met pastasaus.

Aldi’s deal: LIFE X15091 (MD 31590) 125.7 cm (50″) 4KUltra HD smart-tv

Zo, dat rolt lekker van de tong. Deze tv, die we voor het gemak maar even ‘Aldi’s 4K smart-tv’ noemen, is 55-inch groot (dat is een diameter van 125,7 centimeter). De tv past dus zeker niet in je boodschappenmandje.

De 4K smart-tv heeft verder Ultra HD beeldkwaliteit, wifi, een internetbrowser en een mediaportaal. De apps van Netflix en Amazon Prime Video zijn beschikbaar zodat je, na installatie, direct kunt beginnen met het bingen van je favoriete series.

Aldi Ultra HD Smart-tv
Ultra HD smart-tv (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 449,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 39 voor je op een rij, waaronder een

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi superaanbieding: 4K tv die niet in je boodschappenmandje past
Sluiten