Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 22 sep 2020

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: goedkope 10” tablet

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Bij Aldi vind je deze week een simpele tablet voor een kleine prijs.

Een tablet hoeft niet duur te zijn

In je collectie met schermen (je smartphone, laptop, smart watch en tv) mag een tablet haast niet ontbreken. Het lijkt misschien overbodige luxe, en is het soms ook, maar een tablet blijft een handige gadget. Je pakt hem er net wat sneller bij dan je laptop en je neemt hem ook net wat makkelijker mee op pad. Een nadeel van dit extra scherm: je moet er extra geld aan uitgeven. Geld dat je misschien graag in je zak had gehouden voor je volgende weekendje weg.

Soms moet je kiezen, je kunt nou eenmaal niet alles hebben. Maar niet als het aan Aldi ligt. Daar koop je namelijk een tablet voor minder dan tweehonderd Euro. Veel goedkoper dan dat wordt het niet.

tablet Medion Aldi
Medion 10” tablet (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s Medion 10” tablet

Voor tweehonderd euro kun je geen enorm geavanceerde tablet verwachten die zichzelf kan meten met een iPad Pro of een andere high-end tablet. Toch is deze tablet prima om wat zoekopdrachten op uit te voeren, de online krant te lezen, en wat te Netflixen. De tablet heeft een 10” Full-HD beeldscherm, draait op Android 10, heeft 64GB intern geheugen en 3GB werkgeheugen.

Daarnaast heeft Aldi’s tablet ook een Bluetooth-functie, een ingebouwde microfoon en stereoluidsprekers en een GPS-functie. Verwacht echter geen overweldigend geluid uit een tablet als deze. Al hoeft dat geen probleem te zijn als je hem via Bluetooth koppelt aan je Bose- of JBL-speaker.

Prijs: 199,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 39 kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: goedkope 10” tablet
Sluiten