Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Lidl’s barbecue voor binnen

De Action, Lidl en Aldi hebben wekelijks de meest vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en goedkope gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht geven. De Lidl doet het deze week goed met deze elektrische hoge temperatuur grill.

Eentje voor de grill masters onder ons

Voor en tijdens de feestdagen kon je bij de Lidl terecht om nieuwe keukenapparaten in te slaan. Wie destijds alleen de gourmetset heeft gebruikt en nu baalt een aantal van deze topgadgets te zijn misgelopen: niet getreurd! De Duitse supermarktketen heeft namelijk groot ingekocht voor de feestdagen en daarom nog wat apparaten in het magazijn liggen. Die gaan nu voor een prikkie over de toonbank. Neem bijvoorbeeld deze elektrische hoge temperatuur grill.

Niet alle ovens hebben een grill-stand en niet iedere oven met grill-stand werkt geweldig goed. De echte grill master wordt daarom vast blij van deze hoge temperatuur grill. Barbecueën in de winter is niet handig, maar met deze grill in huis bereid je ook in de koudere maanden met gemak de lekkerste gegrilde gerechten.

Elektrische grill Lidl
Elektrische hoge temperatuur grill (Bron: Lidl)

Lidl’s Elektrische grill: verschillende standen en vaatwasserbestendig

De 800 °C is geschikt om binnenshuis te gebruiken. Je kunt de temperatuur zelf instellen van 200 tot 800 °C. Dankzij de keramische verwarmingselementen en de 7 verschillende standen is het niet moeilijk om in een apparaat als deze een fatsoenlijke maaltijd te bereiden.

Een fijne bijkomstigheid is dat je de onderdelen uit de grill kunt halen en ze vaatwasserbestendig zijn. Handig, mits je een vaatwasser hebt natuurlijk. De Elektrische hoge temperatuur grill heeft 2 LED-displays waarop de temperatuur en tijd wordt weergegeven.

elektrische grill Lidl
Elektrische hoge temperatuur grill onderdelen (Bron: Lidl)

Omdat Lidl wat te enthousiast heeft ingekocht voor de feestdagen, gaat deze grill nu voor een prikkie over de toonbank. In plaats van 249 euro betaal je er nu namelijk 150 euro voor.

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Check hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 4 kunt kopen.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Lidl’s barbecue voor binnen
Sluiten