Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 25 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: mobiel printen met HP Smart printer

De Action, Lidl en Aldi hebben wekelijks de meest vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en goedkope gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht geven. De Aldi doet het deze week lekker met deze HP-printer.

Aldi verkoopt degelijke HP-printer

De meeste contracten en (formele) brieven die we tegenwoordig schrijven worden niet meer per post verstuurd. Je ontvangt ze keurig in de inbox van je mail. Toch zijn er nog een aantal momenten waarop je wel een printje nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan het printen van je sinterklaasgedichten, of het meenemen van een extra kopie van je paspoort als je een tripje gaat maken door India.

Printers zijn echter nogal ondingen. Want laten we eerlijk zijn. Negen van de tien keer dat je er een nodig hebt is de printerinkt op, is er geen papier meer, of geeft hij een onverklaarbare foutmelding. Wil je er toch een hebben? Dan is deze deal van de Aldi wellicht het overwegen waard.

HP printer Aldi
HP Smart Tank Wireless 455 printer (Bron: Aldi)

Print snel vanaf je smartphone

De HP Smart Tank Wireless 455 printer is zeer gebruiksvriendelijk. Hij werkt namelijk draadloos zodat je er vanaf ieder toestel mee kunt printen. Stuur het bestand bijvoorbeeld via je smartphone naar de printer en print met een uitstekende HP kwaliteit. Naast de printfunctie kan dit apparaat ook kopiëren en scannen.

De hersluitbare en morsvrije inktflessen zijn gemakkelijk na te vullen. Met deze HP-printer print je snel vanuit je eigen huis en hoef je niet in de rij te staan bij de copyshop. Vertrouw je dit apparaat toch niet helemaal? Dat begrijpt de Aldi wel. Daarom geeft de winkel je maar liefst drie jaar garantie op het apparaat.

HP printer Aldi 2
HP printer (Bron: Aldi)

179,00 Euro

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Check hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 4 kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!