Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 30 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: gadget voor welverdiende ontspanning

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets voor je smartphone, voor tijdens het sporten en meer. Soms zijn ze vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Die topper ligt deze week bij Lidl in de schappen.

Lidl helpt je vandaag ontspannen

Zo, de week zit er weer op. Je hoeft alleen je zondag nog maar door te komen. Dat is hopelijk niet een te zware opdracht. Wie nog wel wat extra ontspanning kan gebruiken vandaag kan bij Lidl langsgaan voor dit gadget: een shiatsu-massagekussen.

Een massagekussen is niet alleen je beste vriend op een luie zondag maar ook na een lange dag zittend werken. Of misschien juist nadat je voor het eerst een online fitness-klasje hebt gevolgd en iets te fanatiek hebt gerekt en gestrekt.

Lidl massagekussen
Shiatsu massagekussen (Afbeelding: Lidl)

Shiatsu-massagekussen met verschillende functies

Lidl’s Shiatsu-massagekussen maakt vastzittende spieren los. Zijn je spieren al los? Dan geeft hij gewoon een relaxte massage. Daar heeft nog nooit iemand ‘nee’ tegen gezegd. Die massage voert hij uit met de vier massagekoppen die in tegengestelde richting draaien. Daarnaast hebben deze massagekoppen ook een aparte warmtefunctie waardoor een warmte massage ook een optie is. Deze laatste is extra fijn wanneer je spieren vast zitten of gewoon wanneer je het koud hebt. Is het zweet je uitgebroken van de hitte? Gooi dan na gebruik het afneembare overtrek in de wasmachine.

Het massagekussen van Lidl is verkrijgbaar in twee modellen: een rugmassagekussen en een nekmassagekussen. Al kun je met een beetje creativiteit het rugmassagekussen misschien ook wel voor je nek gebruiken en andersom.

Massagekussen Lidl
Shiatsu massagekussen (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 29,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor een kleine prijs. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de gadgets die er in week 4 te koop zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!