Action, Lidl en Aldi superaanbieding: smart-tv voor minder dan 200 euro

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets voor je smartphone, voor tijdens het sporten en meer. Soms zijn ze vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Die topper ligt deze week bij Aldi in de schappen.

Aldi’s deal: goedkope Sharp smart-tv

Eerder deze week stond er nog met grote letters ”NIET VERKRIJGBAAR” op Aldi’s webpagina van deze smart-tv. Zoals verwacht is die banner van de website verwijderd en is de tv nu wel te koop. Dat is wel zo eerlijk na ons met deze goedkope en simpele smart-tv voor maar 200 euro te teasen.

sharp smart tv Aldi
Sharp smart-tv (Afbeelding: Aldi)

Sharp smart LED HD-tv

De smart-tv die deze week bij Aldi in de schappen ligt kost maar 200 euro. Een koopje. Maar is het ook een goede koop? Dat ligt eraan waar je naar op zoek bent. Voor dit geld mag je niet de scherpste beeldkwaliteit en meest levendige kleuren verwachten. Toch krijg je voor 200 euro een prima smart-tv die wellicht een goede vervanging is van het tablet-scherm waarop je nu iedere avond series op Netflix zit te Bingen.

Deze Sharp smart-tv heeft een 32” beeldscherm (81 centimeter), drie HDMI-poorten, 2 USB-poorten voor multimedia weergave en een HD-tuner. Daarnaast heeft hij een ingebouwd Harman Kardon speakersysteem. Harman Kardon is een grote naam in de speaker- en sound system wereld. Toch is het altijd de moeite waard de tv te koppelen aan een externe speaker voor een betere kijkervaring.

Haal je deze tv van Aldi in huis? Dan kun je direct op YouTube of Netflix duiken aangezien die apps op de tv zijn vooringesteld. Tenminste, nadat je hem hebt verbonden met het internet natuurlijk.

Aldi smart tv
Aldi smart-tv (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 199,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor een kleine prijs. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de gadgets die er in week 4 te koop zijn.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: smart-tv voor minder dan 200 euro
Sluiten