Action, Lidl en Aldi superaanbieding: soundbar voor onder de tv

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets voor je smartphone, voor tijdens het sporten en meer. Soms zijn ze vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Die topper ligt deze week bij Aldi in de schappen: een Bluetooth soundbar.

Ga voor de bioscoopervaring

Iedere tv verdient versterking als het op het geluid aankomt. Zelfs het geluid uit de nieuwste tv met een ingebouwd geluidssysteem van Bose of Harman Kardon heeft een limiet wat betreft zijn kwaliteit. Voor de beste luister- en kijkervaring moet je toch echt een set speakers op de tv aansluiten. Of één speaker, zoals Aldi’s Bluetooth soundbar van Sharp.

Aldi’s deal: Sharp Bluetooth soundbar

Je kunt een soundbar als deze op je tv aansluiten (via Bluetooth, een AUX- of HDMI-kabel) maar je kunt hem natuurlijk ook gewoon gebruiken als Bluetooth speaker voor je andere apparaten. Verbind de speaker simpelweg aan je tablet, laptop of smartphone om muziek of podcasts af te spelen. Dankzij het slanke ontwerp van de speaker (hij is 80 centimeter lang en 6,6 centimeter hoog) past hij echter wel perfect onder je tv. Wanneer hij is aangesloten op de tv is deze Bluetooth soundbar natuurlijk ook via de tv-afstandsbediening te bedienen.

Aldi’s Bluetooth soundbar kost maar 60 euro en heeft een maximale output van 40 Watt. Daarvoor mag je niet verwachten dat de geluidskwaliteit te vergelijken is met een soundbar van Bose of Harman Kardon. Toch geeft een speaker als deze extra diepte aan het geluid van je favoriete Netflix series en films.

soundbar Aldi
Soundbar (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 59,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor een kleine prijs. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de gadgets die er in week 4 te koop zijn.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: soundbar voor onder de tv
Sluiten